Emberek, akik eddig szoptak a hamacsis szarral, van 1 jó hírem, a szerverhez innentől nem kell hamacsi, a szerver IP-t el fogom küldeni privátban, 30 embernek kéne összegyűlni, ez 3 db 10 fős várost jelent, a jelenlegi team kitesz 1 várost, szóval még 20 ember kéne, mindegy mien szinten vannak, jelentkezni lehet nálam emailben (boss964@freemail.hu) vagy a hamarosan felkerülő videó segítségével, ha megvan a 20 ember, lesz egy lista, minden embert besorsolunk egy-egy városba, ezzel kapcsolatos kéréseket ( baráti társaságok, stb) külön kell jelezni, amint megvan 10 ember elindul a 2. város, valahol messzebb a meglévőtől.

Minden jelentkezőtől elvárom hogy adja meg a tiszteletet minden játékosnak, nem rongálhatja más tulajdonát, ezek mellett a lopás is változó időtartamú ban-t kap.

Kérlek titeket jelentkezzetek minél gyorsabban a MaM szerver tárt karokkal vár minden újoncot és profit egyaránt.
 

A minecraftot ezen a linken lehet letölteni : http://www.megaupload.com/?d=D0GKNQP7

 

//ui. \boss\ csak rendszeresen játszó sokat online playerekre van szükség, arra hogy heccből feljösz, és leszarod megfosztasz valakit a normális játék lehetőségéről

A bejegyzés trackback címe:

https://minecrafthungary.blog.hu/api/trackback/id/tr12509902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása